عوارض کفش پاشنه بلند

عوارض کفش پاشنه بلند بر کسی پوشیده نیست ولی چرا باز هم از این کفش ها استفاده می کنید؟ زیبا و جذاب به نظر رسیدن، رویای هر فرد در جهان به ویژه برای یک زن است. بنابراین، این یک حقیقت است که آنها دوست دارند از همه چیزهای خوب استفاده کنند تا ظاهر بصری خود را زیباتر و جذاب‌تر کنند. هر کس ملاک زیبایی خودش را دارد اما چیزهایی هستند که معمولاً همه خانوم ها دوست دارند، به عنوان مثال کفش پاشنه بلند.

استفاده از کفش پاشنه بلند به طور مداوم چه بلایی بر سر شما می آورد؟

کفش پاشنه بلند یکی از پرکاربردترین کفش‌ها بین خانم‌ها است. دلیل این مسئله چیست؟ بیشتر خانم‌هایی که قدی کوتاه دارند از آن برای افزایش قد استفاده می‌کنند و این کفش‌ها می‌توانند ظاهری زیبا به آنها بدهند. ظاهر زیبا به این معنی است که اعتماد به نفس نیز افزایش می‌یابد. با این وجود، پوشیدن این کفش برای یک دوره زمانی طولانی می‌تواند یک فاجعه به ویژه برای سلامتی ما به همراه داشته باشد. بنابراین، در اینجا لیستی از خطرهای پوشیدن این نوع کفش برای مدت طولانی ذکر شده است.

لیست عوارض کفش پاشنه بلند بر تمام بدن

  1. واریس
  2. آرتروز
  3. انقباض عضلات
  4. ایجاد تومور
  5. بدن خمیده
  6. رگ به رگ شدن
  7. اختلالات حاملگی
  8. کجی انگشتان پا
  9. مشکلات زانو
  10. فشار بیش از حد
  11. مشکلات ادراری
  12. التهاب انگشت شست
  13. آسیب عضلانی

 

عوارض کفش پاشنه بلند واریس

۱.واریس از عوارض کفش پاشنه بلند

وقتی پاشنه بلند می‌پوشید، پاشنه شما در حالت بالا قرار می‌گیرد. این امر باعث می‌شود که عضلات پاشنه پا و پا به تنش بیوفتند. اگر این تنش به طور مداوم اتفاق بیفتد، رگ‌های خونی شما نمی‌توانند به خوبی کارشان را انجام دهند. از این رو رگهای خونی‌ای که کارشان معلق شده منجر به واریس در پاهای شما خواهند شد.

آشنایی با خواص سبزیجات پر مصرف
مشاهده

عوارض کفش پاشنه بلند آرتروز

۲. آرتروز

دومین عوارض کفش پاشنه بلند در این لیست، این است که شما را به آرتروز مبتلا می‌کند. آرتروز دردی در داخل مفاصل است. درد مفاصل معمولاً از مفصل زانو، ران، باسن و ستون فقرات شروع می‌شود. بنابراین، نباید هر روز پاشنه بلند بپوشید.

۳. عضلات بدن را منقبض می‌کند

عدم تعادل بدن همچنین با استفاده از کفش‌های پاشنه بلند در مدت زمان مشخصی بوجود میاید، بنابراین در عضلات شما مشکلی ایجاد خواهد کرد. ماهیچه‌ها منقبض می‌شوند. این روند همچنین باعث کوتاه شدن عضلات پاهای شما خواهد شد. پوشیدن کفش پاشنه بلند برای مدت طولانی می‌تواند عضلات شما را دچار دردسر کند زیرا شما را مجبور می‌کند هر بار که آن‌ها را می‌پوشید مجبورید آؤام تر راه بروید.

 ۴. می‌تواند باعث بوجود آمدن تومور شود

در اصل، شما باید قالب این کفش‌های پاشنه بلند را با پاهای خود تنظیم کنید. شکل کفش پاشنه بلند نیز در سلامت شما تأثیر می‌گذارد. استفاده دوره‌ای از پاشنه بلند باعث می‌شود سیستم عصبی شما به خصوص در انگشتان سوم و چهارم پا اذیت شود. درد دوره‌ای در انگشتان پا می‌تواند تومور را تحریک کند. بنابراین، شما باید عاقلانه انتخاب کنید. به خصوص هنگام انتخاب اندازه پاشنه کفش. این کار برای جلوگیری از خطر ابتلا به مشکلات مختلف سلامتی بسیار ضروری است.

عوارض کفش پاشنه بلند بدن خمیده

۵. بدن خمیده؛ عوارض کفش پاشنه بلند

منحنی‌ای که این کفش‌ها در بدن ایجاد می‌کنند اصلاً جذاب نیست. استفاده دوره‌ای از کفش پاشنه بلند وضعیت بدن شما را تغییر می‌دهد. تغییر در باسن و ستون فقرات شما بسیار مشهود خواهد بود. به همین دلیل بدن شما بسیار فرسوده به نظر برسد. پوشیدن کفش پاشنه بلند نیز بر نحوه راه رفتن شما نیز بسیار تأثیر می‌گذارند؛ خصوصاً هنگامی این کفش‌ها را به پا نداشته باشید.

۶. پای شما بیشتر رگ به رگ خواهد شد

عوارض کفش پاشنه بلند می تواند به رگ به رگ شدن پا نیز بیانجامد. اگر غالباً در هر نوع فعالیت خود از پاشنه بلند استفاده می‌کنید، بهتر است محدودیتی به وجود آورید، زیرا تمام پاشنه بلندها برای انجام فعالیت‌های روزانه مناسب نیستند و احساس راحتی مطلوبی ایجاد نمی‌کنند. فشار در انگشتان پا باعث می‌شود که پاهای شما مثل همیشه قادر به حرکت نباشند. اگر این شرایط خصوصاً در حین انجام فعالیتهای که جنبش بیشتری دارند ادامه یابد، باعث رگ به رگ شدن پاهایتان می‌شوند.

راهنمای کامل رژیم غذایی مناسب در دوران بارداری
مشاهده

۷. اختلالاتی هنگام حاملگی در بدن شما ایجاد می‌کنند

هفتمین عوارض کفش پاشنه بلند در این است که زنان باردار نباید مدت طولانی پاشنه بلند بپوشند. پوشیدن کفش پاشنه بلند برای مدت مدید منجر به درد در ستون فقرات شما خواهد شد. اگر همچنان به پوشیدن این نوع کفش ادامه دهید، به دلیل افزایش مقدار هورمون آرامش بخش داخل رحم باعث کمردرد می‌شود. پاشنه بلند در هنگام بارداری می‌تواند خطرناک‌تر از همیشه باشد. افزایش وزن بدن در دوران بارداری می‌تواند منجر به تغییر روش راه رفتن شود. بنابراین، اگر باردار هستید و می‌خواهید بیرون بروید، یک کفش سبک انتخاب کنید تا به شما در جدا کردن وزن بدن از زمین کمک کند.

۸. باعث کجی انگشتان پا می‌شوند

واقعیت خطرناک دیگری که پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند به همراه دارند این است که می‌توانند ساختار مفصل را در داخل انگشت شست تغییر دهد. این شرایط باعث می‌شود مفصل شما بزرگتر از حد ممکن باشد. کفش پاشنه بلند ناراحت کننده می‌تواند به انگشتان پا نیز فشار وارد کند. موقع پوشیدن کفش پاشنه بلند، جای انگشتان پای شما تنگ می‌شود و در مدت زمان طولانی، انگشتان شما کج می‌شوند.

۹. باعث مشکل زانو می‌شوند

پوشیدن کفش پاشنه بلند می‌تواند فشار را در ناحیه پشت زانو اضافه کند. براساس تحقیقات یک سازمان بهداشتی و سلامتی، فشار در مفصل زانو در یک زن هنگام پوشیدن کفش پاشنه بلند ۲۶٪ افزایش می‌یابد. بنابراین، پوشیدن کفش پاشنه بلند توصیه نمی‌شود.

۱۰. فشاری که این کفش‌ها به شما می‌آورند جدی بگیرید

پاشنه بلند باعث می‌شود پاهای شما ظریف‌تر و بلندتر به نظر برسند. با این حال، هرچه سانت پاشنه بلندتر باشد، فشار روی پاهای شما بیشتر است. هنگام پوشیدن کفش پاشنه بلند ۲.۵ سانتی متری، فشار روی پاهای شما ۲۲٪ افزایش می‌یابد. با اضافه کردن ارتفاع پاشنه‌های خود برای ۷،۵ سانتی متر، این تعداد فشار تا ۷۶٪ افزایش می‌یابد.

عوارض کفش پاشنه بلند مشکلات ادراری

۱۲. مشکل ادراری

طبق نتایج تحقیقات دانشمندی، پوشیدن کفش پاشنه بلند برای مدت طولانی منجر به ایجاد اختلال در ادرار شما می‌شود. زنانی که مدام پاشنه بلند می‌پوشند، دارای مشکلات ادراری بسیاری خواهند شد. شما که نمی‌خواهید این اتفاق برای شما پیش بیاید؟

۱۲. التهاب انگشت شست

استفاده دوره‌ای از کفش پاشنه بلند نیز می‌تواند خطر ابتلا به التهاب انگشت شست را افزایش دهد. نه تنها این، بلکه بر آسیب دیدگی پاهای شما نیز تأثیر خواهد گذاشت. پاشنه‌های بلند می‌توانند باعث شوند پای شما در قسمت جلوی کفش شما فرو رود. فشار بدن شما به انگشتان متمرکز است. اگر مدل جلوی کفش شما باریک باشد، مطمئناً دردناک‌تر خواهد بود زیرا انگشتان شما همیشه با جلوی کفش برخورد خواهند داشت.

همه چیز درباره رژیم غذایی شهودی
مشاهده

۱۳. آسیب عضلانی

خطر بعدی پوشیدن کفش پاشنه بلند این است که می‌تواند عضلات شما را از بین ببرد. ماهیچه‌های موجود در شما همچنین می‌تواند بیشتر اوقات آسیب دیده و همچنین خطر جوش زدگی وجود داشته باشد. جریان خون داخل پای شما نیز مختل شده است زیرا کمبود جا داشته است. بنابراین، شما باید گاه به گاه کفش را بپوشید.

هشدار جدی!! کفش های پاشنه بلند خطرناک هستند

این یک حقیقت است. همه ما مانند ریحانا نیستیم که با وجود این کفش‌ها بتوانیم هنگام رقصیدن و خواندن، در طول صحنه قدم برداریم! هنگام حرکت با کفش‌های پاشنه بلند در جمع و یا بر روی سطوح نرم و صاف، تعادل شما کمتر پایدار است. مچ پای شما به راحتی براحتی می‌تواند پیچ بخورد یا رگ به رگ شود. دکتر الکسیس دیکسون، جراح ارتوپدی در مرکز DISC Sports & Spine Center، می‌گوید: «افتادن با این کفش‌ها اصلاً غیر معمول نیست.

رگ به رگ شدن مچ پا که از عوارض کفش پاشنه بلند است با فیزیوتراپی می تواد بهبود پیدا کند، اما موارد شدیدتر می‌تواند به بی ثباتی مزمن منجر شود و نیاز به جراحی شکستگی‌های مچ پا دارد.» هنوز هم مدام فکرتان پیش کفش پاشنه بلند است؟ دکتر دیکسون خاطرنشان می‌کند: «حتی در بهترین حالت ممکن است دیگر حتی با کفش‌های دیگر هم راحت نباشید و احساس درد کنید.

هر وقت جلوی ضرره رو بگیری منفعته!

اگر شما همیشه کفش پاشنه بلند به پا می‌کنید و بخاطر آسیب‌هایی که بهتان زده دیگر نمی‌خواهید آنها را بپوشید، باید درک کنید که هنوز وقت دارید تا هرگونه آسیب احتمالی را که ممکن است به پاها و ستون فقرات زده باشید درمان کنید. هیچ وقت دیر نیست که دیگر اینگونه کفش‌ها را نپوشید و اجازه دهید بدن شما بهبود یابد. سوترا خاطرنشان کرد که سریع باید بیخیال این کفش‌ها شوید. فکر نکنید چون دیگر پایتان آسیب دیده است، برای خوب شدن و ترک عادت دیر است؛ هیچگاه برای جبران آسیب پذیر نیست.

راه‌هایی برای ایمن‌تر کردن پاشنه‌ها وجود دارد

اگر هنوز هم احساس می‌کنید که به هر دلیلی باید کفش پاشنه بلند بپوشید، دکتر اریکسون پیشنهاداتی دارد. دقت کنید پاشنه آن از دو سانت بالاتر نباشد و بیش از سه ساعت در روز آنها را نپوشید. آن کفش‌ها را در کمد خود نگه دارید و محدودیتی برای آنها و خود قائل شوید. با این کار شما سلامتی و بدنتان را در اولویت قرار می‌دهید.

بهترین روش های درمان میگرن
مشاهده

هر چند وقت یکبار می‌تواند کفش پاشنه بلند بپوشم؟

متوجه هستیم… ما همانند شما کفش پاشنه دار دوست داریم. قطعاً هیچ مقاله‌ای هم نمی‌تواند شما را متقاعد کند که کفش‌های گران قیمت خود را کنار بگذارید و به عوارض کفش پاشنه بلند پی ببرید! اما راهکارهایی وجود دارد که می‌توانید برای به حداقل رساندن آسیب‌ها از آن‌ها استفاده کنید. اولین نکته‌ای که پزشکان ارائه دادند، قطعاً مهمترین و تازه‌ترین نکته است: اگر نمی‌خواهید بیخیال کفش‌هایتان شوید آنها را کمتر بپوشید.

دکتر لیپسون می‌گوید: «بیش از دو روز در هفته توصیه نمی‌کنم کفش‌های پاشنه داره بلندتر از سه سانت بپوشید. ورزشکاران باید این نکته را شدیدتر رعایت کنند. اگر برای یک خانم معمولی مشکلی پیش بیاید، یک مسکن می‌خورد آنها را می‌شوید و مالش می‌دهد و سپس همه چیز تمام می‌شود. اما برای یک ورزشکار این قضیه فرق دارد سیب می‌تواند بلند کردن پاها اثر بگذارد. بنابراین گاهی اوقات درد ارزش این کارها را ندارد.

طبیعتاً این به لباسی که می‌پوشید بستگی دارد، اما سعی کنید بیشتر هفته را با کفش‌های تخت بگذرانید. خصوصاً اگر ورزشکار هستید و مسابقه‌ای در پیش دارید.

این واقعیت که عوارض کفش پاشنه بلند بسیار منفی و اثر گذار است، ممکن است برای برخی از ورزشکاران تعجب آور باشد. بعد از خواندن این مقاله، نادین رایان مربی و وبلاگ نویس CrossFit سطح ۱ این حرف زد: «من هیچ وقت واقعاً اهمیت این موضوع و تأثیرات کفش پاشنه بلند را متوجه نبودم تا اینکه این مقاله را خواندم، خواندن عوارضی که ممکن است با پوشیدن ایجاد شود بسیار جالب بود. اکثر اوقات ما به دنبال اثرات طولانی مدت چیزی نیستیم و حدس می‌زنم این یکی از بسیار مواردی است که بر سلامت جسمی ما تأثیر می‌گذارد. من خودم بعنوان یک وزنه بردار، بسیار خوشحالم که می‌توانم همه جا قدم بزنم و بیشتر روزها کفش ورزشی یا کفش تخت می‌پوشم؛ وگرنه احتمالاً از یکی از عوارض جانبی ذکر شده رنج می‌بردم، زیرا بیایید با آن روبرو شویم، من یک زن هستم و کفش پاشنه بلند خود را دوست دارم، به همین دلیل برای آنکه بتوانیم گاها و در مواقع ضروری آنها را بپوشم، باید بعضی موارد را رعایت کنم.»

 

این مطلب در بخش تحریریه سایت ایرانوس گردآوری شده و استفاده از آن برای اهداف غیر تجاری و با قید نام منبع بلامانع است.

 

 

 

 

 

 

 

filimo
خرید عطر و لوازم آرایشی بهداشتی
قیمت عالی
فروشگاه اینترنتی ایرانوس کاملترین مرجع تخصصی عطر و ادکلن و لوازم آرایشی بهداشتی در ایران است.