قانون حذف چند ماده آلرژی زا در ساخت عطرها توسط سازمان بهداشت جهانی

قانون حذف چند ماده آلرژی زا در ساخت عطرها توسط سازمان بهداشت جهانی

جلبک دریایی یکی از اولین و مهم ترین عناصر موجود در تمام ادکلن ها است. سازندگان عطر در تمام دنیا از این ماده برای ثبات در رایحه ی اودلکن های خود استفاده می‌کنند. اما اخیراً به دلیل استفاده ی بی رویه از این ماده ی طبیعی و همچنین گزارشات مختلفی که حاکی از حساسیت زا بودن این ماده آلرژی زا به دست سازمان بهداشت جهانی رسیده است این سازمان در حال وضع قوانین جدید برای منع استفاده از جلبک دریایی در روند ساخت عطر ها و اودکلن ها است.

حال کمپانی های عطرسازی در دنیا با تولید ۲۵ میلیارد دلار پول به عنوان یکی از سود آورترین صنایع در تمام دنیا شناخته می‌شوند در حال آماده سازی خود برای اعلام رسمی قوانین منع استفاده از جلبک دریایی در اودکلن های خود بوده و به فکر جایگزین کردن این ماده با عنصری هستند که به همین اندازه قدرت در نگهداری بوی اودکلن را داشته باشد.

قانون حذف چند ماده آلرژی زا

یکی از موادی که می‌تواند تا به این اندازه قدرتمند و مفید باشد ماده ای به نام خزه ی بلوط است. این ماده هم اکنون در ساخت اودکلن های بسیاری به کار می‌رود که از آن میان می‌توان به Miss Dior،Channel No.5 اشاره کرد. سازندگان این عطرهای مشهور و محبوب معتقدند که خزه ی بلوط قدرت بیشتری در حفظ رایحه ی یک عطر دارد و می‌تواند ساعت های طولانی پس از اسپری کردن آن توان پخش کنندگی و بوی مطبوع اودکلن را حفظ کند.

ریزش مو به چه دلایلی رخ می دهد و روش های درمان آن
مشاهده

به این ترتیب کمپانی های دیگر عطر سازی می‌توانند با توجه به ماده آلرژی زا بودن جلبک دریایی برای یک تا سه درصد مردم اروپا این ماده را از عطرها و ادکلن های خود حذف و به جای آن از خزه ی بلوط برای یادداشت های چوبی و نگهداری و حفظ بوی عطر های خود استفاده کنند. البته هنوز هم بسیاری از آن ها معتقدند خزه بلوط گرچه ماده ی بدون حساسیتی است اما به اندازه ی جلبک دریایی قوت نگهداری از رایحه ی اودکلن را ندارد و استفاده از آن از شدت رایحه ی ادکلن ها می‌کاهد.

قانون حذف چند ماده آلرژی زا

البته صاحب کارخانه ی تولید عطر Armani در اظهار نظری در خصوص خزه ی بلوط گفت :” من به طرز باورنکردنی ای عاشق این ماده هستم. چون میدانم در عین قدرتمند بودن بسیار ارزان تر از جلبک دریایی است. چراکه هر ۱۰۰ میلی لیتر آن تنها ۱۲۰ یورو قیمت دارد و این دربرابر آنچه ما برای عصاره ی جلبک دریایی می‌پرداختیم بسیار پائین و مقرون به صرفه است.”

IFRA

به هر حال همه ی تولید کنندگان عطر در دنیا برای آن که بتوانند مهر سازمان بهداشت جهانی یا IFRA را داشته باشند مجبورند از قوانین وضع شده بر مواد به کار رفته در عطرهای پیروی کنند وگرنه دیر یا زود عطرهای تولیدی آن ها از قفسه ی اودکلن‌های فروشگاه های معتبر خارج خواهد شد و وقتی مردم دنیا به تدریج به دلیل حساسیت زا بودن موادی مثل جلبک دریایی پی ببرند حتماً مصرف عطرهای حاوی این ماده را محدود خواهند کرد و همین موضوع در نهایت به ضرر کمپانی های متخلف تمام خواهد شد.

10 چربی سالم برای رژیم کتو
مشاهده

برند های پیشرو در تولید عطر همانند Dior،Channel و Hermes که محبوب ترین و مشهورترین عطرهای جهان را تولید می کنند به این قوانین احترام گذاشته اند. اگرچه آن‌ها رقم سودی را که در اثر تغییر جلبک دریایی به خزه ی بلوط به دست آورده اند اعلام نمی‌کنند اما به هر حال سالانه چندین میلیون دلار از این موضوع عایدشان می شود.

سازندگان عطر درک می‌کنند که موضوع سلامت مصرف کنندگان و ایمن بودن اودکلن های تولیدی آن ها موضوع بسیار بااهمیتی است اما از طرف دیگر اعتراض آن ها به این قانون از آن جهت است که آن ها معتقدند قوانین وضع شده برای این موضوع بسیار سخت‌گیرانه و یک جانبه است. هرچند بسیاری از کمپانی های تولید عطر و اودکلن می‌دانند که نباید به موضوع ماده آلرژی زا بودن برخی از مواد در عطر ها بی توجه بود اما در عین حال معتقدند این که چند گزارش در خصوص احساس به وجود آمدن خارش یا حتی تنگی نفس باعث شود ماده ای که در تولید عطرها عنصر بسیار مهم و حیاتی محسوب می شود حذف شود اصلاً منصفانه نیست.

قانون حذف چند ماده آلرژی زا

نظر پاتریشیا دی نیکولای

پاتریشیا دی نیکولای که در حدود ۲۵ سال است عطرهای فرانسوی با نام تجاری Nicolai را تولید می‌کند در خصوص این قوانین سخت‌گیرانه می‌گوید :” بهتر نبود که قوانین تا این حد سخت‌گیرانه در خصوص میزان مصرف الکل و سیگار وضع می‌شد تا در مورد دو سه مولکول از ماده ای که حتی زیاده روی کردن در آن نه تنها خطرناک نیست که فقط ممکن است در هر هزار نفر موجب خارش تن یک نفر شود؟”

16 فرمول شگفت انگیز برای تهیه ی رنگ موی طبیعی گیاهی
مشاهده

او در ادامه می‌گوید :” هرگز در طول مدت ۲۵ سالی که تولید کننده ی عطر بوده ام و همواره از جلبک دریایی استفاده کرده ام گزارشی مبنی بر آزار پوستی یا تنفسی هیچ کدام از محصولات تولیدی خود نداشته ام و فکر می‌کنم این همه سخت گیری سازمان بهداشت جهانی و اتحادیه ی اروپا در مورد عطرسازی احتمالاً در طولانی مدت به این صنعت آسیب زده و میزان سود آوری آن را پائین می آورد.”

اما آنچه سازمان بهداشت جهانی نگران آن هستند این است که مصرف روز افزون عطرها در تمام دنیا و گرایش افراد به داشتن چندین شیشه ادوکلن حتماً به معنی افزایش تدریجی مواد مضر درون آن ها روی کره ی زمین خواهد بود و قطعاً تا چند سال آینده زمین دیگر کشش این همه ماده ی شیمیایی را نخواهد داشت. پس بهتر است از هم اکنون به فکر جلوگیری از این مشکل باشیم.

توجه مطلب قانون حذف چند ماده آلرژی زا در بخش تحریریه سایت ایرانوس تهیه شده است؛ کپی قانون حذف چند ماده آلرژی زا با ذکر منبع بلا مانع می باشد.

filimo
خرید عطر و لوازم آرایشی بهداشتی
قیمت عالی
فروشگاه اینترنتی ایرانوس کاملترین مرجع تخصصی عطر و ادکلن و لوازم آرایشی بهداشتی در ایران است.